Σταύρος Τσιρλής

Βιογραφικό Σημείωμα

Ειδικότητα: Οστεοπαθητικός

Ο Σταύρος Τσιρλής σπούδασε στην Μεγάλη Βρετανία αποφοιτώντας από την Ευρωπαϊκή Σχολή Οστεοπαθητικής (Πανεπιστήμιο Ουαλίας) το 2003, λαμβάνοντας πτυχίο Μπάτσελορ Θετικών Επιστημών και Δίπλωμα στην Οστεοπαθητική.

Μετά το τέλος των σπουδών του επέστρεψε στην Ελλάδα για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε διάφορες στρατιωτικές βάσεις.

Η επαγγελματική του καριέρα αρχίζει το 2005 ως συνεργάτης του Μιχάλη Τσιρλή σε μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες κλινικές Οστεπαθητικής στην Ελλάδα και έως το 2012 αποκομίζει τεράστια εμπειρία, κυρίως στην διαχείριση του πόνου για πολλές μυοσκελετικές διαταραχές. Στην προσπάθειά του να επεκταθεί και να διευκολύνει την προσέλευση ασθενών από τα Νότια Προάστια, συνεργάζεται από το 2010 με το Κέντρο Οστεοπαθητικής, Φυσικοπαθητικής και Φυσικής Αποκατάστασης. Παράλληλα, συμμετέχει σε σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από το 2012 είναι Επιμελητής της πρώτης διδακτικής Οστεοπαθητικής κλινικής στην Ελλάδα για τους φοιτητές της Ελληνο-Γερμανικής Οστεοπαθητικής Σχολής (OSD).