Χρήστος Σκανδάλης

Βιογραφικό Σημείωμα

Ειδικότητα: Φυσικοθεραπευτής

Ο Χρήστος Σκανδάλης αποφοίτησε από το Αλεξάνδρειο – Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης το 2004 λαμβάνοντας πτυχίο Φυσικοθεραπείας.

Με θέληση για άμεση εξέλιξη, πραγματοποίησε μια σειρά εκπαιδευτικών μεταπτυχιακών σεμιναρίων εξειδίκευσης με τους καλύτερους καθηγητές παγκοσμίως, στα οποία συμπεριλαμβάνονται το Orthopedic Manual Therapy (Χειροθεραπευτικη Ορθοπεδική Θεραπεία), ο βελονισμός, το κλινικό Pilates, το Bobath (Αποκατάσταση νευρολογικών παθήσεων), το NeyroDynamics (Νευροδυναμικη), το Trigger Point Therapy (Θεραπεία σημείων πυροδότησης πόνου). Και συνεχώς εξελίσσει την επιστημονική του κατάρτιση.

Η εργασιακή του εμπειρία, που ξεκίνησε το 2006, περιλαμβάνει μια πληθώρα θέσεων σε διαφόρους τομείς, όπως στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Γενικού Κρατικού Νικαίας, ως υπεύθυνος σε τμήματα σώματος σε S.P.A. και αποκατάστασης σε αθλητικά σωματεία αντίστοιχα, ενώ από το 2007 μέχρι σήμερα είναι μόνιμος συνεργάτης του Κέντρου Οστεοπαθητικής, Φυσικοπαθητικής και Φυσικής Αποκατάστασης.